DVO 60 lagere elftallen toernooi

ROOSENDAAL - Op zaterdag 9 juni wordt op Sportpark Hulsdonk het jaarlijkse DVO 60 lagere elftallen toernooi gehouden. Zestien ploegen zullen dan gaan voetballen om de felbegeerde Piet van Osta sr Wisselbokaal.

Deelnemende ploegen zijn uiteraard DVO 60 maar verder ook RKVV Roosendaal, Cluzona, Molenschot, Unitas 30, Steenbergen, BSC, Rijen. Er zal ook een barcecue zijn en om 18.00 uur zal het feest los barsten met muziek van een drive-in show.
"Er wordt bij DVO 60 veel aandacht besteed aan de lagere elftallen. Zij zijn voor ons in alle opzichten heel belangrijk", aldus bestuurslid Rene Oliekan. "Afgelopen seizoen hebben we met 8 seniorenteams deelgenomen aan de competitie en gezien de aanmeldingen is de kans groot dat we voor het nieuwe seizoen 9 teams gaan inschrijven. Ook hopen we dit jaar weer 2 dames teams in te schrijven maar hiervoor zijn we nog op zoek naar nieuwe leden."
Wil je komen voetballen of wil je informatie neem dan contact op met secretaris Piet van Osta tel 0165 544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwwdvo60.nl