Korte berichten

Korte berichten

ROOSENDAAL
Taizeviering:
Woensdag 6 juni zal een korte Taize viering worden gehouden om 19.00 uur in Mariagaard, Nieuwstraat, te Roosendaal. In deze viering worden enkele van de eenvoudige Taize liederen gezongen. Deze zijn internationaal en kan iedereen snel meezingen. Ook is er ruimte voor gebed en stilte. In deze meditatieve viering is iedereen welkom.
Digipunt: Het Digipunt is een samenwerking van WijZijn Traverse Groep en Humanitas. Bij het digipunt helpen vrijwilligers u bij allerlei digitale vragen, het is toegankelijk voor alle bewoners uit Roosendaal. U kunt bij ons terecht op: Maandag: 13.30-16.00 uur Parrotia, Markt 54; Dinsdag: 13.30-16.00 uur Parrotia, Markt 54; Vrijdag: 09.30-11.30 uur Elisabeth, Wouwseweg 21. Voor vragen kunt u op bovengenoemde tijden bellen met: 06-39267943.
Zomer Parkpodium: De Hugger Mugger Jazz Band met gelegenheidszangeres Sofie Habets en een gastoptreden van de Jazzperados vormen het openingsmenu van het Sieben Parkpodium. Zondag 3 juni kan het publiek van 14.00 tot 17.00 uur weer gratis genieten op de rustieke locatie in hartje Recreatiepark De Stok.
Parkinson Café: Donderdag 7 juni laten we de heer Van Strien, neuroloog in Bravis ziekenhuis aan het woord over de behandeling van de ziekte van Parkinson via Deep Brain Stimulation. Deze middag is er ook een ervaringsdeskundige (iemand bij wie de behandeling heeft plaatsgevonden) aanwezig bij de bijeenkomst. Beiden zullen ingaan op de vragen,die er leven met betrekking tot deze ingrijpende behandelmethode.
TeaHealthTour: Zin in een high tea? En meer weten over hoe u via uw tablet met uw huisarts praat? Kom dan naar de TeaHealthTour van de KBO-PCOB op 19 juni, Zorginnovatiewinkel, Oostelijke Havendijk 13 in Roosendaal. U kunt denken aan beeldbellen met uw huisarts, thuis uw eigen bloeddruk meten of zelf uw medische gegeven inzien. Aanvang 13.00 uur. Toegang is gratis. Informatie/aanmelden: www.zorginnovatiewinkel.nl [l]