Maurice, Peter, Max, Ricky, Joey, Bas, Luc, Kim.
Maurice, Peter, Max, Ricky, Joey, Bas, Luc, Kim.

1e Dan Gradatie zwarte band behaald

ROOSENDAAL - Zaterdag en zondag 26-27 mei werd er door KarateBond Nederland de landelijke Dan examens gegeven in Harderwijk. Van Karate-do Archida zijn: Bas Loos, Maurice de Rouw, Max de Pijnier, Luc de Waal degene geweest die deel hebben genomen aan dit examen. Ze hebben allemaal hun examen afgelegd voor de 1e Dan graad, zwarte band.

Op zaterdag 26 mei was voor Bas Loos de zware dag. Gelukkig had hij Joey van Strien al trainingsmaat. Joey heeft zijn 1e Dan een halfjaartje eerder in ontvangst mogen nemen, hij heeft Bas dan ook goed kunnen bijstaan. Bas heeft zijn zenuwen heel goed onder controle weten te houden en heeft een fantastisch mooi examen laten zien. Het was dan ook een hele opluchting voor Bas dat hij geslaagd was en zijn zwarte band in ontvangst mocht nemen van het KBN
Zondagochtend 27 mei was het de beur aan Max de Pijnier en Luc de Waal om hun karatekennis te laten zien aan de examinatoren. Max’s trainingsmaat was Ricky Rockx. Max was hier heel blij mee want Ricky is inmiddels ervaren met examens omdat hij vele karateka’s heeft geholpen en bij gestaan. Luc werd geholpen door Kim Lazeroms. Kim heeft een halfjaartje eerder haar 1e Dan in ontvangst mogen nemen. Het was voor Luc een beetje herhaling aangezien hij Kim toen heeft geholpen met haar examen en nu staat Kim Luc bij in de zware examen stress.
Max en Luc hebben ondanks hun zenuwen en stress een zeer mooi examen weten weg te zetten. Beide mannen hebben alles gegeven en waren dan ook super blij dat ze geslaagd zijn met hun 1e Dan ook zij mochten hun zwarte band in ontvangst nemen.
‘s Middag was voor Maurice de Rouw de zware taak om als laatste van onze karateka’s al zijn kennis te laten zien aan de examinatoren. Maurice had als trainingsmaat Peter van Dijk. Peter weet inmiddels wel hoe hij Maurice goed kon helpen en bij staan aangezien hij de 3e Dan al in zijn bezit heeft. Maurice heeft werkelijk alles moeten geven en heeft zich volledig ingezet. Het was dan ook een mooie beloning dat hij geslaagd was voor zijn 1e Dan examen. Ook Maurice mocht zijn zwarte band in ontvangst nemen van de KBN.

Trots
Wij zijn bijzonder trots op alle 8 karateka’s. Zij hebben een fantastische prestatie weten weg te zetten. Hierdoor konden 4 karateka’s hun 1e Dan met trots in ontvangst nemen van de KBN. Wij willen trainingsmaten: Peter van Dijk, Ricky Rockx, Joey van Strien, Kim Lazeroms bedanken voor hun inzet, steun en hulp. De geslaagden karateka’s Maurice de Rouw, Bas Loos, Max de Pijnier, Luc de Waal willen wij feliciteren met hun behaalde graad. Het is echt fantastisch dat ze na zoveel jaren inspanning eindelijk hun 1e Dan graad (zwarte band) mogen dragen en laten zien. [l]

Maurice, Peter, Max, Ricky, Joey, Bas, Luc, Kim