Korte berichten

Korte berichten

ROOSENDAAL
Bingo:
Op donderdag 21 juni organiseert de activiteitencommissie van KBO- Roosendaal een bingo. Zoals gewoonlijk zijn er weer mooie prijzen te winnen met als gebruikelijke hoofdprijs: een goed gevulde tas met boodschappen. Van 14.00 tot 16.00 uur Buurthuis Keijenburg. In verband met de vakantie- sluiting in de maanden juli en augustus zijn er geen KBO- activiteiten in Buurthuis Keijenburg. De eerstvolgende activiteit is op donderdag 6 september. Dan starten we weer mer een bingo.
Buurtuur in wijkhuis De Wieken: Op 18 juni tussen 09.30 en 10.30 uur is er weer een buurtuur in wijkhuis De Wieken. Bewoners kunnen terecht voor vragen en ideeën op het gebied van wonen, veiligheid, financiën, WMO, welzijn, zorg, sport, jeugd en buurtactiviteiten of straatacties. Er zijn verschillende organisaties aanwezig om u te woord te staan: Alwel, WijZijn Traverse Groep, Boost, Sportservice, Wegwijs, Gemeente, Politie en de mantelzorgondersteuning. Mocht u op maandag niet kunnen en wel in gesprek willen met een van de organisaties dan maken we graag een afspraak. U kunt contact opnemen met Branca Versteeg: 06-39064615.
Mike Alderson presenteert single: Zaterdagavond 23 juni geeft Mike Alderson zijn tweede singlepresentatie in Chagall in Roosendaal. Na het succes van 'Alleen Maar Dansen' komt nu het nummer 'Wanneer' uit. Op het programma staan diverse gastoptredens van: Jan Koevoet, Petra van Zundert, Dennis Jones en Youri Sprenkels. Presentatie is in handen van Martijn Meeuwis. De deuren zijn geopend vanaf 21:00 en de toegang is gratis.
Bridgemiddag Klaveren Vier: U kunt iedere maandagmiddag bridgen bij bridgeclub Klaveren Vier in Huis ten Halve. Het begint om half twee. [l]