WOUWSE PLANTAGE - Vrijdag 22 juni werd bij tafeltennisvereniging De Pin Pongers al weer de zesde editie van het jaarlijkse Nedro Invitatie Dubbeltoernooi gehouden. In een geweldige ambiance zat dorpshuis De Spil in Wouwse Plantage weer afgeladen vol.

Diverse seniorenteams van collegavereningingen uit Heerle, Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen, Noordhoek, Prinsenbeek, Breda, Made, Ossendrecht, Yerseke en Vlissingen namen het in meerkampen tegen elkaar op. De A-klasse werd gewonnen door het koppel Robert Huijbregts en Mathieu Verdeyen van ttv Belcrum, al kregen zij wel klop van het thuisspelende duo Rene Schijven en Koen Schuurbiers, dat zelf verrassend derde eindigde.
Oud-trainer Ronald Minkman (ttv TCS) en oud-lid Laszlo Czika (ttv ODT) werden vijfde, drievoudig toernooiwinnaars Wim Bloemer (ttv Die Meede) en Jac Rosenboom werden zevende en de Nederlands Kampioenen Veteranen 50+ Tom van Doorn en Eelco Ligtenberg werden achtste. In de B-klasse ging de eindwinst naar het duo Fred Buermans en Ruud Segers van ttv Harella. De titel in de C-klasse werd een prooi voor Jan van Amersfoort en Ad Schuurbiers, eveneens van ttv Harella. Adrie Raaymakers en Kees Verhoeven eindigden in deze poule als vierde, Lisette van den Muijsenberg en Narda Quik werden achtste.
Meer info: www.depinpongers.nl [l]