Heerma State te gast bij vv DVO'60

ROOSENDAAL - Op woensdagmorgen trainen de 'oudjes' altijd bij DVO'60 met het walking football. Niet alleen DVO'60 is een sociale vereniging maar ook het walking football team staat midden in het leven.

Woensdag 27 juni waren er bewoners van Heerma State aanwezig om gezellig te kijken naar de training van het walking football. Bovendien is het een leuke en mooie wandeling. Na afloop was het een heel gezellig samenzjjn in de kantine van DVO'60 met de voetballers en de bewoners van Heerma State en de cake mocht natuurlijk niet ontbreken bij de koffie.
De bedoeling is dat er een verdere samenwerking gaat komen. Secretaris Piet van Osta van DVO'60 sprak van een uniek moment. Dit is toch mooi dat die mensen een leuk uitstapje hebben en als je ziet hoe onze voetballers met de bewoners en begeleiders met hen in gesprek gaan dan ben je toch erg trots op onze en dit met alle respect oudjes. Verder hopen we met zijn allen dat de Gemeente een verhard voetpad aan zal leggen zodat het makkelijker en vooral veiliger gaat worden voor de bewoners om naar ons sportpark te komen. Dit is de mening van het gehele walking footbllteam.

Jeugd
Bij de jeugd van DVO'60 zijn er goede ontwikkelingen. Voor de eerste keer gaan we een team meisjes onder 11 inschrijven en een team jongens onder 12. Het gaat goed met de aanwas volgens bestuurslid Rene Oliekan. Als je wilt gaan voetballen en je bent ouder dan 4 jaar neem dan contact op met Piet van Osta tel.544709 of e mailsecretarisdvo@hotmail.com.
Zie ook de website: wwwdvo60.nl [l]