Dynamictennis op Open Dag Harella

HEERLE - Zaterdag 15 september is er een “Open Dag” in Sportpark Harella. De deelnemende verenigingen zijn: handbal, jeu de boules, tafeltennis, badminton, actief+, spinning en dynamictennis.

Dynamictennis is een activiteit, sport, die de laatste jaren sterk in populariteit is gestegen. Het is te vergelijken met het gewone tennis met wat aanpassingen. Er wordt bij DT gespeeld met een zachte foambal (dit om blessures te voorkomen, daarom ook zeer geschikt voor actieve senioren). De nethoogte is lager dan bij gewoon tennis. Opslag: eerst stuit dan opslag. Je kan het spel “enkel” of “dubbel” spelen (2 of 4 personen). Iedere maandag van 9.30-10.30 uur wordt er gespeeld in de sporthal van Harella. Bij aanvang eerst “Warming Up”, afsluitend met een “Cooling Down”. Er kan op 4 velden gespeeld worden. Kosten: de huur van de zaal gedeeld door aantal leden (betaling per half jaar).

Nieuwsgierig geworden of wil je even een balletje slaan of wil je meer informatie: kom naar de open dag op zaterdag 15 september vanaf 15.00 uur. Demonstratie stopt om 17.30 uur.

Inlichtingen: Frie Dekkers, tel. 0165-302315, frie-dekkers@home.nl; Piet Kriesels, tel. 0165-302303, piet.kriesels@home.nl. [l]