AGENDA

Zaterdag 22 september

Expositie in St. Elisabeth

10:00 | woonzorgcentrum St. Elisabeth

In woonzorgcentrum St. Elisabeth worden schilderijen tentoongesteld van oud-bewoner Wim van Rosendaal (overleden 2016). Wim is lang werkzaam geweest bij Firma Braat in Roosendaal en in zijn vrije tijd schilderde hij vele werken van klassieke schilders. De expositie is tot eind november te bezichtigen in St. Elisabeth aan de Wouwsweg 21.

Muzikale mosselmiddag

13:30 | Buurthuis Keijenburg

Muzikale Mosselmiddag: Buurthuis Keijenburg houdt op zaterdag 22 september op Burendag een muzikale Mosselmiddag. In het bijzonder om de strijd tegen eenzaamheid tegen te gaan, nodigen wij u van harte uit op deze middag. Er is een optreden van het zeevrouwenkoor Zout & Zoet, en de Brabantse Eddy Wally. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd en dit is inclusief 2 consumptiebonnen. Kaartverkoop aan de bar bij het buurthuis. Vol = Vol

Zondag 23 september

Rommelmarkt

9:30 | Wijkcentrum 't Dijksteeke

Zondag 23 september is er weer een rommelmarkt in buurthuis 't Dijksteeke te Roosendaal. De deuren gaan open om 09.30 uur en sluiten weer om 13.00 uur. Kom gerust een kijkje nemen op deze gezellige snuffelmarkt.

Rommelmarkt

11:00 | buurtcentrum Kalsdonk

Na een korte vakantie beginnen we op zondag 23 september weer met de rommelmarkten in buurtcentrum Kalsdonk. We zijn open van 11.00 tot 14.30 uur. Helaas zijn er geen tafels meer.