Agenda

zaterdag 22 september tot vrijdag 30 november

Expositie in St. Elisabeth

In woonzorgcentrum St. Elisabeth worden schilderijen tentoongesteld van oud-bewoner Wim van Rosendaal (overleden 2016). Wim is lang werkzaam geweest bij Firma Braat in Roosendaal en in zijn vrije tijd schilderde hij vele werken van klassieke schilders. De expositie is tot eind november te bezichtigen in St. Elisabeth aan de Wouwsweg 21.

zondag 30 september

Bingo

Zondagmiddag 30 september wordt in het buurthuis Keijenburg een bingo georganiseerd. Aanvang 14.00 uur. Zaal open om 13.00 uur.

dinsdag 2 oktober

Workshop tiramisubonbon maken

Op dinsdag 2 oktober in de Week tegen de Eenzaamheid organiseert koffietijd een workshop tiramisubonbon maken. De workshop start om 13.30 uur in wijkhuis De Wieken. Aanmelden kan t/m 28 september bij Trifa: 06-10007496.

vrijdag 5 oktober tot vrijdag 5 oktober

Krans van Rozen - Rozenkrans - dé Rozenkrans

Op vrijdag 5 oktober van 20.00 tot 22.00 uur besteedt Spirit in Roosendaal op bijzondere wijze aandacht aan de Mariamaand oktober. Het dameskoor Oriënte verzorgt onder leiding van Marie-Louise Egbers in de kapel van Sint Elisabeth een muzikale vertaling van dit dierbare gebed, waarbij de 15 'geheimen' - gebeurtenissen uit het leven van Jezus en Maria - bezongen en overwogen worden, omkranst met instrumentale muziek, teksten, beweging en ... natuurlijk rozen. U bent uitgenodigd voor een uur lang inspiratie en genieten. Na afloop bieden de zusters Franciscanessen u in Mariastede koffie of thee met iets lekkers aan. Plaats: Mariastede, St. Theresiastraat 44, Roosendaal

zaterdag 6 oktober

Roosendaals Bockbierfestival

Het Roosendaals Biergilde organiseert op zaterdag 6 oktober vanaf 14:00 uur de vijftiende editie van Het Roosendaals Bockbierfestival. Het Roosendaals Bockbierfestival zal weer gehouden worden over 5 verschillende cafés in Roosendaal. De 5 deelnemende cafés zijn: Café De Sjoes, 't Wapen van Roosendaal, De 3 Weesgegroetjes, Grandcafé Chagall en Bruin Café JaxX. Op de volgende website kunt u meer informatie vinden over de bieren die dit jaar worden geschonken in de verschillende cafés: http://www.roosendaalsbockbierfestival.tk.

zaterdag 6 oktober tot zaterdag 6 oktober

Kledinginzameling

Zaterdag 6 oktober wordt er weer kleding ingezameld voor Cordaid-Mensen in Nood, van 10.00 tot 12.00 uur in de St. Josephkerk, St. Josephstraat 4 te Roosendaal. Ook spullen voor de volgende rommelmarkt, en boeken, platen en cd's voor de boekenmarkt worden ingezameld evenals oude mobieltjes en oude draagbare telefoons. Ook oude brillen zijn van harte welkom!

zondag 7 oktober

Grandioos optreden PER"C"

Op zondag 7 oktober organiseert wijkhuis 't Dijksteeke een grandioos optreden van de band Per"C". Een middag vol nostalgische melodieën uit de jaren 60 en 70. Kaarten voor dit optreden zijn op de dag zelf verkrijgbaar aan de kassa bij het Wijkhuis 't Dijksteeke, Dijkcentrum 191 te Roosendaal. Aanvang 15.00 uur. De deuren gaan open om 14.00 uur.[l]