Afbeelding
Foto:

Roosdregt: Wonen in het hart van Roosendaal

ROOSENDAAL - Aan de Laan van Luxemburg wordt binnenkort dan toch echt begonnen met de bouw van het tweede gedeelte van Roosdregt. De mooie tijdloze bouwstijl uit de eerste fase wordt daarbij herhaald.

De verwachting is dat de 16 stadswoningen en 5 patiobungalows in de zomer van 2019 kunnen worden opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Wie een hypermoderne koopwoning midden in het centrum van Roosendaal zoekt en ook nog wil beschikken over eigen parkeerplekken in de stad, is nog net niet te laat, aldus ontwikkelaar Pim Berends van Bemog uit Den Haag. "Er zijn nog enkele stadswoningen te koop, maar je moet er wel snel bij zijn om je eigen wensen ook nog mee te kunnen nemen bij de bouw."

Stadswonen op zijn mooist

De drielaagse stadswoningen in Roosdregt krijgen een lekker beschutte achtertuin en twee eigen parkeerplekken op het terrein achter de woningen. Pim Berends van Bemog is enthousiast: "Dat is uniek voor nieuwbouw midden in het centrum, waar toch steeds meer voor de bouw van appartementen wordt gekozen. Een buitenkans ook voor gezinnen, die samen met hun kids lekker in hun eigen stad willen blijven wonen. De Albert Heijn en het station zijn om de hoek. Naar school, de bioscoop, muziekles, lekker uit eten, alles kun je lopend of op korte afstand met de fiets doen."

Open huis

Op zaterdag 20 oktober a.s. nodigt Berends iedereen van harte uit om kennis te komen maken met Roosdregt. "Van 10.00 – 12.30 uur zitten makelaars Bob van Dijk of Ludo van der Eijken klaar om je vrijblijvend meer informatie over nog beschikbare woningen te geven." www.roosdregt.nl.

Verkoop en informatie
Ludo van der Eijken Makelaardij, Molenstraat 44 Roosendaal, tel. 0165 – 55 65 80 of info@ludovandereijken.nl
Bob van Dijk Makelaardij, Kade 37, Roosendaal, tel. 0165-554790 of info@bobvandijkmakelaardij.nl