AGENDA

Zondag 7 oktober

Collecteweek Brandwonden Stichting

20:08 |

In de week van 7 tot en met 13 oktober houdt de Nederlandse Brandwonden Stichting de nationale collecteweek. Ook in Roosendaal en de omliggende dorpen wordt gecollecteerd. Want de Brandwonden Stichting ontvangt geen overheidssubsidie en is grotendeels afhankelijk van de inkomsten uit de collecte. Om ons ideaal te kunnen verwezenlijken – brandwonden littekenloos genezen – zijn we afhankelijk van alle collectanten die zich voor de brandwondenslachtoffers inzetten. Vandaar onze oproep ‘Geef om een littekenvrije toekomst’. Meer info: www.brandwondenstichting.nl.

Bingo in Fatimahuis

13:45 | Fatimahuis

Zondagmiddag 7 oktober wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. De aanvang is 13.45 uur. De zaal is om 13.00 uur open. U bent van harte welkom.

Grandioos optreden PER"C"

15:00 | Wijkcentrum 't Dijksteeke

Op zondag 7 oktober organiseert wijkhuis 't Dijksteeke een grandioos optreden van de band Per"C". Een middag vol nostalgische melodieën uit de jaren 60 en 70. Kaarten voor dit optreden zijn op de dag zelf verkrijgbaar aan de kassa bij het Wijkhuis 't Dijksteeke, Dijkcentrum 191 te Roosendaal. Aanvang 15.00 uur. De deuren gaan open om 14.00 uur.

Maandag 8 oktober

Lezing bij Humanitas

19:30 |

Een rouwcafé is een plek waar u vrijblijvend naar toe kunt komen om te luisteren en te praten over rouw en verlies aan de hand van een thema. Gastspreker is Ineke Koedam, oud hospice coördinator en auteur van o.a. "In het licht van sterven, ervaringen op de grens van leven en dood". Het thema van de avond is: de unieke zoektocht naar zin en betekenis na een ingrijpend verlies, waarbij ingegaan wordt op de misverstanden die er leven op het terrein van rouw, inclusief de handvatten die daarbij horen. Het rouwcafé vindt plaats op 8 oktober van 19.30-21.30 uur in de kapel van het Centrum Wonen & Zorg de Brink, Melis Stokelaan 5, te Roosendaal. Toegang gratis. Zaal open om 19.15 uur. Het rouwcafé wordt georganiseerd door Humanitas i.s.m. Stichting Groenhuysen. Meer informatie: tel. 0165-599936 of rouwenverlies.wbw@humanitas.nl.

Dinsdag 9 oktober

Bingo

14:00 | buurtcentrum Kalsdonk

Stichting Streven Doet Herleven houdt een bingo op dinsdag 9 oktober. De bingo begint om 14.00 uur, maar de zaal is open vanaf 13.00 uur. De bingo wordt gehouden In het Buurtcentrum Kalsdonk, Rector Hellemonsstraat 2A te Roosendaal.