De Brabantse Wal Trail gaat van start

BERGEN OP ZOOM - "Wat wonen we toch in een mooi uniek stukje natuur hier in West-Brabant", bedachten enkele lokale trailrunners. "Laten we anderen ook eens kennis laten maken met onze stuifduinen, spookachtige bossen, water, polders en heide".

Zo gaat de eerste editie van de Brabantse Wal Trail dan ook op zaterdag 10 november van start. Trailrunning is rennen over smalle paadjes, heuveltjes op en af, maar ook even stoppen om een mooie foto te maken en te genieten van de natuur. Tijd en snelheid zijn onbelangrijk. Het enige dat we achterlaten zijn onze voetafdrukken op de paadjes. Om de natuur niet te veel te belasten, organiseren we dit evenement dan ook in de late herfst en stellen we limieten op het aantal deelnemers.

Inschrijven en verkenningsloop

Voorinschrijving is noodzakelijk en meedoen kan al vanaf 15 km tot en met de ultra afstand van maar liefst 100km. Op 14 oktober is er nog een verkenningsloop, we noemen dit ook wel een social trail, gezelligheid, samen uit en samen thuis. Snelle lopers en minder snelle lopers, we laten een ieder genieten van dit mooi stukje natuur hier aan de Brabantse Wal. Meer informatie: http://www.debrabantsewaltrail.nl/