AGENDA

Zaterdag 13 oktober

Expositie in St. Elisabeth

10:00 | woonzorgcentrum St. Elisabeth

In woonzorgcentrum St. Elisabeth worden schilderijen tentoongesteld van oud-bewoner Wim van Rosendaal (overleden 2016). Wim is lang werkzaam geweest bij Firma Braat in Roosendaal en in zijn vrije tijd schilderde hij vele werken van klassieke schilders. De expositie is tot eind november te bezichtigen in St. Elisabeth aan de Wouwsweg 21.

Lezing 'Meer genieten van fruitbomen'

13:30 | MEC

Zaterdag 13 oktober heeft Groei & Bloei afdeling Roosendaal Jos Dilven uitgenodigd, één van de twee broers van De Fruitbogerd. Een middag, waarin Jos u graag aan de hand van zijn ervaringen en beeldmateriaal meeneemt in zijn passie voor fruitbomen. Deze kennis en informatie kunt u gebruiken om nog meer te (gaan) genieten van fruitbomen. Heeft u vragen over fruitbomen? Stel ze gerust. De lezing 'Meer genieten van fruitbomen' vindt plaats in 't MEC, Dennescheerderdreef 11, 4707 PK Roosendaal, aanvang 13.30 uur, zaal open om 13.00 uur. De middag is gratis voor leden op vertoon van de Groei & Bloei ledenpas, niet-leden betalen een kleine bijdrage.

Zondag 14 oktober

Rommelmarkt

10:00 | Huis van de Westrand

In het huis van de Westrand aan het Sint Lucasplein 3 in Roosendaal West wordt op zondag 14 oktober van 10.00 tot 14.00 uur een grote gezellige rommelmarkt gehouden. Als het weer tijd is om de schuur of de zolder op te ruimen en u heeft daar nog spullen die u voor een klein prijsje wil verkopen, huur dan één of meer tafels in het Huis van de Westrand. Als bezoeker vindt u een grote keuze aan leuke en bruikbare spullen en snuisterijen. Wilt u een tafel reserveren, bel dan naar Toon Vissenberg, tel 0165-532862 of 06-42941622 of stuur een mailtje naar beheer@huisvandewestrand.nl

Maandag 15 oktober

Alzheimer Café

19:30 | Centrum voor Wonen & Zorg De Brink

U wordt van harte uitgenodigd op maandag 15 oktober het Alzheimer Café Roosendaal te bezoeken. Vanaf 19.00 uur verwelkomen wij u graag. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Thema: Wat is dementie? Wanneer wordt er bij ouderen gesproken van een dementie en wanneer is het bij de leeftijd passende vergeetachtigheid? Welke verschijnselen treden op bij dementie? De specialist ouderengeneeskunde Vincent Vanneste beantwoordt deze vragen en gaat nader in op de symptomen van dementie en het proces van diagnostiek. Het Alzheimer Café Roosendaal vindt plaats in Centrum voor Wonen & Zorg De Brink, Melis Stokelaan 5, 4707 HP Roosendaal. U hoeft zich vooraf niet aan te melden en de toegang is gratis.