Gekochte artikelen gaan in een Jutetas zeegroen.
Gekochte artikelen gaan in een Jutetas zeegroen. Foto:

Kom naar de Wereldwinkel!

ROOSENDAAL - De Wereldwinkel Roosendaal is alle dagen open van 10.00 uur tot 17.30 uur. Vrijdag tot 18.30 uur. Omdat we alleen maar met vrijwilligers werken, zijn we niet alle zondagen geopend. Alle zondagen open druist ook wel tegen de visie en missie van de wereldwinkels in. Immers de wereldwinkels staan voor een menswaardig bestaan. En daar hoort zeven dagen werken in de winkels niet helemaal bij. Meestal zijn we de laatste zondag van de maand wel open èn de zondagen tegen Sinterklaastijd en de kerstdagen, inclusief de extra koopavonden rond die dagen.

Naast normale winkeltijden gaat de Wereldwinkel Roosendaal ook naar buiten. Zo staat de wereldwinkel op de Exotische Markt in Nispen, braderieën of in kerken. Na de mis of dienst kan er bij onze tafel gekocht worden. Dat geeft heel veel werk voor de vrijwilligers van de wereldwinkel.
Daarom nodigt de Wereldwinkel Roosendaal groepen uit voor een "avondje wereldwinkel" of een "zondagmiddagje wereldwinkel". Een groep kan bestaan uit 10 tot 15 personen, bijvoorbeeld een voetbalteam, een hockeyteam, een groep bridgers of klaverjassers of tennissers. Zij krijgen een toelichting over de wereldwinkel en de geschiedenis en het doel van de wereldwinkel. Daarna kunnen de aanwezigen wat kopen, waarbij ze dan korting krijgen. Uiteraard is daar een kopje fairtrade koffie bij en kunt u proeven van de Tony Chocolonely chocolade. Over dag en tijdstip èn eventueel vervoer kan overlegd worden! Als u denkt dat vind ik een leuk idee om met mijn (vrienden)club te doen, neem dan contact op met ons via onderstaand (mail)adres en telefoonnummer.

Cadeaupakket(je)
Wat ook mogelijk is in de Wereldwinkel Roosendaal is het samenstellen van een fairtrade cadeaupakket(je). Ze zijn nu al te bekijken en te verkrijgen in onze winkel, maar dat kan ook voor Sinterklaas en de Kerst. De pakketjes kunnen in kleine aantallen worden samengesteld. Bovendien kunnen die pakketjes in veel prijsklassen geleverd worden.
De wereldwinkel verkoopt zowel "food-producten" (fairtrade, Max Havelaar) als "non-food producten" (fairtrade). Dus u kunt samen met de vrijwilligers allerlei soorten pakketjes samenstellen. Kom langs in onze winkel om over uw wensen te overleggen.
Wereldwinkel Roosendaal, Nieuwe Markt 60, 4701 HK Roosendaal, tel 0165-559434, email: wereldwinkelroosendaal@gmail.com facebook: www.facebook.com/wereldwinkelroosendaal
website: www.wereldwinkelroosendaal.nl [l]