Tijdens de tocht kom je allerlei enge figuren tegen.
Tijdens de tocht kom je allerlei enge figuren tegen. Foto:

Griezelen in Heerle

HEERLE - Op 31 oktober tijdens Halloween wordt er weer lekker gespookt in het dorp Heerle. De werkgroep Heerl'k Halloween heeft zoals enkele jaren op rij ook dit jaar weer een geweldig spook en griezel programma op touw gezet.

Tussen 18.30 u en 20.30 u mogen de kinderen met hun ouders weer door het dorp trekken en op de aangegeven plekken iets lekkers gaan halen.
Op diverse plekken die middels een plattegrond staan aangegeven moet je dan wel eerst al je angsten overwinnen voordat je dat snoepje in handen krijgt. Zo zal er dit jaar een Pirates Cove zijn waar je je snoepje uit de schatkist moet gaan stelen. Een stoelendans meemaken, gaan kijken bij Rudy's death, of je kan jezelf van je griezeligste kant op de foto laten zetten. Ook onderweg kom je natuurlijk allerlei enge figuren tegen. We gaan natuurlijk niet alles verklappen, want het moet wel onverwacht griezelig blijven.
Bij de kramen van Heerl'k Halloween kun je de plattegrond en iets lekkers halen. Ook waar een kaarsje of lichtje brand kun je terecht voor een snoepje.
Het is natuurlijk leuk als jullie zelf ook je engste outfit aandoen. Of wil jezelf meedoen als spookadres geef jezelf dan op via www.heerlkheerle.nl
Tot ziens in het griezeligste dorp in de regio! [l]