Workshop Monoprint voor jonge mantelzorgers

ROOSENDAAL - Is er bij jou thuis iemand (al lang) ziek, gehandicapt, verslaafd of depressief? Maak je je daardoor vaak zorgen, moet je thuis vaak meehelpen, zorg je voor hem of haar en ben je jonger dan 25 jaar? Dan ben jij een jonge mantelzorger!

Omdat jij altijd tijd hebt voor anderen is het nu tijd voor jou! Het mantelzorgsteunpunt Roosendaal/Rucphen heeft in het kader van de landelijke dag van de mantelzorg een speciaal programma ontwikkeld voor de jonge mantelzorger.

Zaterdag 3 november, Ambrozijnberg 204, Roosendaal. Afzetten en Binnenkomst via poort bij friettent minnenbeek. Tijd: 09:00-13:00

Workshop

Je gaat met inkt en drukrollers aan de slag en maakt je eigen logo, tekening, opdruk of welke creatie je ook maar kunt bedenken. We hebben een mooie locatie voor jullie gereserveerd naast de kinderboerderij die ook speciaal voor jullie open is. Kortom een ochtend met veel leuke activiteiten en gezelligheid. Daar horen gemakkelijke kleding en schoeisel bij die ook vuil mogen worden.

Natuurlijk zorgen voor lekkere hapjes en een lunch. Je mag een vriend(je) of vriend(in) meenemen, dat is wél zo gezellig!

Kom jij ook? Geef je dan snel op via info@mantelzorgroosendaal.nl of info@mantelzorgrucphen.nl. bellen mag ook; 088-5574890.[l]