JVOZ JO12-1 tijdens de laatste editie.
JVOZ JO12-1 tijdens de laatste editie. Merijn Sitsen

Jeugd indoor zaalvoetbaltoernooi tijdens kerstvakantie in Wouw

WOUW - Ook deze kerstvakantie zal Sporthal de Omganck weer het strijdtoneel zijn van het grootste en meest prestigieuze indoor jeugd toernooi van Nederland.

Meer dan 1000 jongens en meisjes zullen verdeeld over de 5 speeldagen de revue gaan passeren. Het toernooi biedt naast jongens van onder 7 tot 15, ook meidenteams de mogelijkheid om deel te nemen.
Het toernooi dat in 2013 voor het eerst georganiseerd werd voor teams uit de gemeente Roosendaal, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale aangelegenheid. De vorige editie telde het toernooi maar liefst 125 verschillende teams uit zowel Nederland als Belgiƫ.

Aanmelden
Organisator Michael Thijs is enorm trots op de groei die het toernooi heeft doorgemaakt: "Stapje voor stapje proberen we ieder jaar het toernooi te professionaliseren. Inmiddels hebben we alweer 80 inschrijvingen ontvangen. Het toernooi is bedoeld voor zowel recreatieve als prestatieve teams. Vanaf de onder 9 maken we onderscheid in vanaf en tot Hoofdklasse".
De aankomende editie zal plaatsvinden op zondag 30 december 2018 en van woensdag 2 tot zaterdag 5 januari 2019. Er zijn nog altijd plaatsen beschikbaar in de verschillende categorieƫn.
Voor meer informatie/aanmelden: www.100voetbalfutsalcup.nl [l]