11-11 viering Moerstraten

MOERSTRATEN - Zaterdag 10 november zal in Moerstraten of wel Mangelpeejenlaand de 11-11 viering plaats vinden.

Om 14.00 uur worden de Senioren (55+ers) in café de Bakker verwacht voor een gezellige middag met bingo met leuke prijzen en spel en natuurlijk is nog tijd om met elkaar te buurten. Bij binnenkomst krijgt men twee kopjes koffie of thee met traktatie aangeboden en rond 4 uur, als het protocol voor komend jaar wordt aangekondigd, een kopje snert. Deze middag kost slechts een Euro, bovenstaande is gratis, alleen voor de extra drankjes zal betaald moeten worden.

Lampionnenoptocht

Om 19.11 uur is er voor de jeugd een lampionnenoptocht, door het dorp en donker park onder leiding van d'Heitrappers. Na afloop wordt ook aan de jeugd het protocol bekend gemaakt en is er een traktatie.

Avondprogramma

Vanaf 21.11 uur is het de beurt aan de 'rest van het dorp en omgeving', ook voor deze groep zal het protocol bekend gemaakt worden in café de Bakker en is er muziek van d'Heitrappers en de plaatselijke DJ Peer. Tussendoor zal er nog een spel en vragen Quiz zijn.

Zo is er weer voor jong en oud veel te beleven in de kleinste kern van de gemeente Roosendaal, en dit alles onder het motto: 'Eddut in de gaote'.