Bijeenkomst Aquarium Vereniging Bali

HALSTEREN - Aquariumvereniging Bali is een club met enthousiaste mensen die allemaal als hobby hebben het houden van een aquarium. De leden komen uit de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal.

De meeste hebben een zoetwater aquarium maar er zijn ook leden met een zoutwater aquarium. Ook het aquarium buiten, de vijver, komt regelmatig aan bod daar deze ook veel raakvlakken heeft met het aquarium. Tijdens deze bijeenkomsten worden de ervaringen gedeeld met elkaar, problemen besproken om zodoende tot een fraai aquarium te komen. Daarnaast staat de gezelligheid ook de centraal.

Lezing
Elke tweede dinsdagavond van de maand komt Aquarium Vereniging Bali bij elkaar. Voor de lezing van 13 november zijn Jan en Margie van der Heijden uitgenodigd. Zij hebben onlangs een fraaie reis gemaakt door West-Maleisiƫ. Tijdens deze reis hebben ze onder andere een exporteur bezocht van zoetwater en zeevissen waar ze een rondleiding hebben gekregen en dit op de foto hebben mogen vastleggen. Daarnaast hebben ze ook diverse natuurgebieden aangedaan en hebben alles wat ze daar zagen zwemmen, lopen en vliegen proberen vast te leggen (amfibieƫn, reptielen, vogels, insecten etc.). Het belooft dan ook een bijzondere avond te worden waar deze keer niet alleen de vissen centraal staan.
Graag nodigt het bestuur van ATV Bali u uit om deze avond bij te wonen. De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in Zalencomplex De Wittenhorst, Lindelaantje 1, 4661 JK in Halsteren.
Voor meer informatie zie www.atvbali.nl of neem contact op met Thorn van Bragt, tel 0164-242965. [l]