DVO 60 op zoek naar een nieuwe trainer

DVO 60 op zoek naar een nieuwe trainer

ROOSENDAAL - De trainer van DVO 60, de heer Joey Verhoeven, heeft besloten om m.i.v. 1 november te stoppen bij DVO 60. Reden dat hij het trainen niet meer kan combineren met zijn werkzaamheden, omdat hij een nieuwe baan heeft.

DVO 60 begrijpt zijn standpunt maar is teleurgesteld in zijn beslissing. "Je moet nu weer helemaal opnieuw beginnen", volgens secretaris Piet van Osta. "We hebben al wat lijntjes uitstaan maar trainers die belangstelling hebben om deze mooie club te gaan trainen kunnen een cv sturen naar secretarisdvo60@hotmail.com. We hopen natuurlijk dat we snel een nieuwe trainer hebben".

Tot dat moment is clubman en leider DVO 60 2, Danny Deckers, bereid gevonden om de selectie te trainen.

Zaterdag 10 november is DVO 60 vrij en op zaterdag 17 november spelen ze thuis tegen VV Merlijn uit Tilburg om 14.30 uur.

Dames gaan goed

Het gaat erg goed met de dames van DVO 60. Door de winst bij vv Schijf blijven ze meedoen voor de titel, Er volgen nu een paar zeer belangrijke wedstrijden. Zondag 11 nov uit naar sprundel en zondag 18 november de topper tegen Baromie op het eigen sportpark. Aanvang 10.00 uur

Jeugdspelers

Ook komen er nog steeds veel aanmeldingen binnen van jeugdspelers die graag bij DVO 60 willen voetballen. Binnenkort wordt er in goed overleg bekeken of we meer teams in kunnen schrijven voor de voorjaarscompetitie.

Wel is DVO 60 op zoek naar spelers van 17/18 jaar die de A jeugd willen gaan versterken.

Informatie over DVO 60 bij secretaris Piet van Osta tel 0165 544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwwdvo60.nl[l]