Rikken bij handbalvereniging in Heerle

HEERLE - Binnenkort start de handbalvereniging Heerle haar jaarlijkse rikavonden. Vanaf vrijdag 16 november wordt er weer maandelijks gerikt in de kantine van de vereniging op sportpark Harella in Heerle. Elke avond begint om 19.30 uur.

Al vele jaren organiseert deze sportclub de kaartavonden, die vooral vanwege de bijzonder gezellige sfeer bij de kaartliefhebbers geliefd zijn. Dit jaar is er voor het eerst gekozen voor de vrijdagavond, omdat er op zaterdag altijd wel heel erg veel andere activiteiten zijn.
In totaal zijn er 6 avonden waarop er gekaart wordt. Elke avond vinden er 3 rondes plaats en na elke ronde wordt er geloot voor nieuwe medespelers en plaats. Als alle spellen gespeeld zijn, worden de punten opgeteld en de eindstand berekend. In de tussentijd is er dan een rad van avontuur waar leuke en vaak lekkere prijsjes zijn te winnen. Daarna is de prijsuitreiking van het rikconcours, er zijn altijd heel wat prijsjes, zodat velen met iets leuks naar huis kunnen.
Er wordt ook een algemeen klassement bij gehouden van de 6 rikavonden, hiervoor tellen de beste 4 resultaten. Het is dus niet nodig om alle avonden present te zijn om mee te doen met het totale eindklassement. De eindwinnaar ontvangt een mooie wisselbeker.

Rikavonden
De andere rikavonden na 16 november zijn: 14 december, 11 januari, 8 februari, 8 maart en 12 april. Er wordt begonnen om 19.30 uur, zodat rond 11 uur afgesloten kan worden. Maar het is zeker ook mogelijk om nog even gezellig na te kaarten onder het genot van een drankje.
Een avondje rikken is gewoon een gezellig avondje uit. Wat is er leuker dan het weekend te beginnen met een kaartavond bij de handbal?
Iedereen is van harte welkom, samen maken we er een leuk avondje uit van. Wij hopen vele rikliefhebbers de komende maanden in onze kantine te mogen begroeten! [l]