DVO 60 dames winnen de topper

ROOSENDAAL - De dames van DVO 60 hebben uitstekende zaken gedaan om in de topper tegen Baronie deze wedstrijd met maar liefst 5-0 te winnen. DVO 60 was deze ochtend heer en meester op het eigen sportpark en Baronie mocht blij zijn dat de vele kansen allemaal niet benut werden anders hadden er dubbele cijfers op het scorebord gestaan.. Door deze overwinning staan de dames van DVO 60 waar ze horen op de 1e plaats. As zondag zijn ze vrij en op zondag 2 december spelen ze om 10.00 uur thuis tegen naaste belager RKVV Roosendaal.

Het wil maar niet lukken met DVO 60 1. Van koploper Merlijn werd met 1-5 verloren en hierdoor blijven ze helaas onderaan staan. Zaterdag as gaan ze uit naar Olympia 60 en op zaterdag 1 december spelen ze om 14.30 uur thuis tegen sc t Zand. De gesprekken met nieuwe trainers zijn volop gaande en binnenkort hopen we een nieuwe trainer te hebben aldus voorzitter Theo vd Wegen.

Woensdagavond 28 november zal Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten een bezoek brengen aan de jongste jeugd van DVO 60 en dit wordt weer spannend voor die kleine gasten.

Informatie over DVO 60 of wil je komen voetballen en ben je 4 jaar of ouder neem dan contact op met secretaris Piet van Osta, tel. 0165-544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website www.dvo60.nl. [l]