Eerste overwinning vv DVO'60

ROOSENDAAL - Eindelijk is het dan zover de eerste overwinning voor DVO'60 1. Afgelopen zaterdag werd zeer en zeer verdiend met 4-1 gewonnen van sc t Zand uit Tilburg, alleen viel de uitslag gezien het goede spelbeeld van DVO'60 te laag uit. Maar niet zeuren volgens voorzitter Theo vd Wegen, we hebben de eerste overwinning binnen en we gaan nu echt beginnen.

Ook kon Theo mededelen dat DVO'60 een nieuwe trainer heeft en wel Wouter van de Velden uit Teteringen. We zien de toekomst positief in aldus Theo.

Op zondag wisten de dames van DVO'60 naaste concurent RKVV Roosendaal in een spannende stadsderby met 4-3 te verslaan en ze nemen nu alleen de koppositie in. Nu al een mooie prestatie maar het uiteindelijke doel is toch kampioen worden. As zondag wacht om 11.00 uur de belangrijke uitwedstrijd tegen DEVO uit Bosschenhoofd. 3 punten is dan weer een must voor de Roosendaalse dames.

De jeugdafdeling van DVO'60 is naarstig op zoek naar jongens en meisjes in de leeftijd van 10/11/12 jaar die de teams komen versterken. Mocht je belangstelling hebben of informatie neem dan contact op met secretaris Piet van Osta, tel. 0165-544709 of e mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website www.dvo60.nl. [l]