Winterprogramma Harmonie Juliana Heerle

HEERLE - Het einde van het jaar nadert en als Sinterklaas weer vertrokken is gaat Harmonie Juliana druk aan de slag.

In november hebben we de Sint met zijn Pieten verwelkomt in Heerle. Na veel pepernoten en banketstaven heeft de harmonie energie voor 10 dus gaan ze met frisse moed aan de maand december beginnen. Ons eerste optreden is op 15 december met Heerl’k Winterfeest locatie Gasterij de Afspanning. Ons optreden staat gepland om 12.30 uur. Ook 15 december verzorgt harmonie Juliana volgens traditie een kerstconcert in verzorgingshuis Leonardushof te Wouw aanvang 15.00 uur. Zondagmiddag 16 december geeft Harmonie Juliana haar jaarlijks kerstconcert in dorpshuis “De Schalm”. Aanvang 14.00 uur. Iedereen is hier van harte welkom. Na ons concert vindt de jaarlijkse kerstbingo plaats met mooie kerst gerelateerde prijzen (kerstpakket, kerststuk, wijn e.d.). Dan verzorgt Harmonie Juliana als afsluiting van het jaar 2018 op 31 december de eindejaarsviering om 17.00 uur in de Gertrudiskerk te Heerle.

U leest het goed we hebben veel te doen we repeteren met volle zin. Dus komt allen naar ons luisteren op diverse locaties in Heerle en Wouw.

Heeft u toevallig zin ons te komen versterken, wij zijn nog op zoek naar nieuwe leden. Voor gezellig samen mooie muziek maken bent u bij ons op het juiste adres, of loop rustig een keer binnen op zondag morgen in Dorpshuis “de Schalm”. Voor inlichtingen kunt u terecht bij onze secretaris mevr. P. Oomen Belleter. [l]