Heren selectie Dynamo-roosendaal.
Heren selectie Dynamo-roosendaal. K Brouwers

Oefenwedstrijd Dynamo-Roosendaal heren in aanloop naar wedstrijden

ROOSENDAAL - Afgelopen zondag was voor een aantal aankomende turners een spannende dag. Zij mochten voor het eerst ervaren hoe een turnwedstrijd in zijn werk gaat.

Nog in een wat ontspannen sfeer draaide Kaylo, Nils, Zito, Aironas, Ralph, Jens, Thomas, Jason, Dean en Sven voor het eerst een wedstrijd ronde. Wat zij in de trainingen door trainers Onno, Bram en Melvin geleerd hebben mochten zij nu aan alle ouders laten zien. Ook milo, Clive, Pjotr, Rego, Delano, Victor, Jens S., Mats, Gawen, Bas, Toine, Tico en Noah draaide gezellig een wedstrijd ronde mee en deze al wat ervaren turners lieten zien waar de jongere generatie naartoe gaat werken. Voor deze gelegenheid benoemde juryleden Bjorn en Joram en trainer Erwin beoordeelden de oefeningen met de juiste scores. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat heel toevallig alle jongens dezelfde scores hadden en zij dus allemaal een medaille verdiend hadden.

Al met al een hele gezellige ochtend met veel bewondering voor elkaar. Ook interesse om een keertje te komen kijken? www.dynamo-roosendaal.nl.[l]