Chimonanthus Praecox
Chimonanthus Praecox

Winterwandeling op Landgoed De Hertgang

HALSTEREN - In deze periode van het jaar eten we soms een beetje meer dan we gewend zijn. Het kan dus helemaal geen kwaad wat vaker in beweging te komen. Misschien is dit wel een goed idee: zaterdag 29 december vindt er op Landgoed De Hertgang een informatieve Winterwandeling plaats.

Wie denkt dat er in de winter niets bijzonders te zien is op De Hertgang, heeft het mis. Benieuwd? Doe dan mee met de Winterwandeling op zaterdag 29 december. De wandeling start om 14.00 uur. De gids maakt u attent op zaken die u anders wellicht zou missen, en vertelt van veel planten en bomen leuke en interessante wetenswaardigheden.
Vooraf wel even aanmelden via hertgang@planet.nl of 0164-68 38 01. Kinderen tot 12 jaar hebben trouwens, onder begeleiding, gratis toegang.
Na de wandeling kunt u in het Bezoekerscentrum weer op temperatuur komen. Daar draait ook de diapresentatie die de vier jaargetijden op De Hertgang laat zien. Een echte aanrader dus! U vindt Landgoed De Hertgang aan de Klaverblokken 18 in Halsteren. Voor meer informatie over het landgoed: kijk op www.dehertgang.nl.[l]