Eerste team Keep-Fit '70 maakt het spannend

ROOSENDAAL - Keep-Fit ‘70 kwam moeizaam uit de start blokken.

Good Luck scoorde vrij snel de één en twee nul, waardoor de ploeg uit Roosendaal meteen achter de feiten aan liep. Na een aantal goed ingevulde aanvallen, wist Keep-Fit al gauw het om te draaien in een kleine voorsprong. Die voorsprong werd tot aan de rust uitgebouwd tot 5-9. Een mooie uitgangspositie, om de wedstrijd in de 2de helft naar onze hand te zetten. Helaas startte Keep-Fit 1, na de rust ook niet scherp. Mede hierdoor kregen ze in korte tijd 5 doelpunten om hun oren. Zo keken we in korte tijd weer tegen een achterstand aan. Coach Lars wist de ploeg, door een time out, weer op scherp te stellen. Met de juiste focus werd er langzaamaan, punt na punt binnen gesleept. Toch bleef het tot het einde van de wedstrijd een spannende strijd. 10 minuten voor tijd stond er wederom een gelijkspel op het scorebord. Door uiteindelijk nog 3 mooie goals won Keep-Fit de wedstrijd met 14-16 van Good Luck.
Moe maar wel met de winst gingen de Roosendalers, terug naar Roosendaal. Waarbij we een 4 uit 4 winst mogen optekenen. Met een goed gevoel gaat zo de kerstvakantie van start. Op 19 januari staat de eerste uitwedstrijd van 2019 op het programma, Keep-Fit ’70 speelt dan tegen Luctor 1. [l]