De DVD van KIJK ons ... Roosendaal is beschikbaar FOTO TIMO REISIGER
De DVD van KIJK ons ... Roosendaal is beschikbaar FOTO TIMO REISIGER Foto: Timo Reisiger

Nagenieten van KIJK ons ... Roosendaal

ROOSENDAAL - Muziekvereniging Roosendaal bracht op 27,28 en 29 september de totaaltheaterproductie KIJK ons ... Roosendaal op het toneel. Drieduizend bezoekers zagen de crème de la crème van de Roosendaalse cultuursector aan het werk op een prachtig podium op de oude Markt in Roosendaal, maar vanaf nu kan iedereen (na)genieten van de productie. Muziekvereniging Roosendaal heeft namelijk een DVD uitgegeven van de live-registratie van KIJK ons ... Roosendaal.

Ter gelegenheid van het 750 jarig bestaan van de stad Roosendaal maakte Muziekvereniging Roosendaal de productie 'KIJK ons … Roosendaal – het verhaal van Sara'. Hierin lieten zij de jonge Sara in verwondering op zoek gaan naar het DNA van de Roosendaler in een multimediale openluchtvoorstelling met als decor de sfeervolle Sint Janskerk en het Raadhuis. Het grootse project orkest van Muziekvereniging Roosendaal begeleidde deze talenten en ook de zeer unieke filmbeelden werden live van speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerde muzikale begeleiding voorzien.

'KIJK ons … Roosendaal' is op de DVD bijzonder kwalitatief en sfeervol in beeld gebracht, met vele close-ups zodat het voelt alsof je middenin het verhaal zit. "Tel daarbij op de waanzinnig strakke registratie van zang en orkest, en jij weet gewoon niet wat je meemaakt als je deze DVD thuis aan het kijken bent", aldus de organisatie. Wil je zelf de voorstelling nogmaals beleven, of wil je vrienden en familie verrassen met een uniek presentje uit Roosendaal, dan is deze DVD voor jou! Voor slechts €10,- bestel je jouw exemplaar op www.muziekverenigingroosendaal.nl/kijkonsroosendaal