Gratis uw verkeerskennis opfrissen?

ETTEN-LEUR - Bent u inwoner van de gemeente Etten-Leur en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu uw kans. Veilig Verkeer Nederland organiseert een aantal gratis opfriscursussen verkeersregels.

In 3 bijeenkomsten van 2 uur wordt u onder leiding van een gecertificeerde rijinstructeur van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Meldt u aan voor deze opfriscursus die bedoeld is voor verkeersdeelnemers van 50 jaar en ouder.
Ook is er de mogelijkheid voor alle deelnemers aan deze cursus om zich (vrijblijvend) aan te melden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto. Verdere informatie hierover ontvangt u tijdens de cursus.
De cursussen staan gepland op: donderdag 28 juni, 5 en 12 juli 9.30-11.30u; donderdag 25 oktober, 1 en 8 november 9.30-11.30u.

Is dit iets voor u?
U kunt zich tot 14 dagen voor aanvang van de cursus inschrijven via de onderstaande link van Veilig Verkeer Nederland: vvn.nl/opfrisettenleur Indien het aanmelden via de link niet lukt dan mag u ons tijdens kantooruren voor hulp bellen. Wij zijn bereikbaar op 088-5248850.
Voor alle duidelijkheid: De cursus heeft een informatief karakter, het is geen examen!
U ontvangt ruim voor aanvang van de cursus een bevestigingsbrief met de locatiegegevens. [l]