9 juni Open Dag op
Bisschopsmolenstraat 101

ETTEN-LEUR - Zaterdag 9 juni is er een Open Dag Bisschopsmolenstraat 101 in Etten-Leur. Inge van Vivre Massagetherapie, Jully van Fitte voeten pedicure en Ingrid van afslankpraktijk NutriSlim staan voor je klaar met demonstraties en gratis proefbehandelingen!

Massagetherapeut
Inge is massagetherapeut en sinds kort in de Bisschopsmolenstraat gevestigd. Inge is gespecialiseerd in zowel de westerse als de oosterse massage therapie, ontspanningsmassages en facelift massages. Je kunt op de open dag een gratis korte proefmassage ondergaan en informatie krijgen over alle behandelingen.
Voor meer informatie www.vivremassagetherapie.nl

Medisch pedicure
Jully is medisch pedicure en is sinds een half jaar in de Bisschopsmolenstraat te vinden. Haar praktijk Fitte voeten werkt met de nieuwste apparatuur en technieken en ze stelt hoge eigen aan hygiƫne en kwaliteit. De praktijk is aangesloten bij ProVoet en ProCert. Ambulante behandeling aan huis is ook mogelijk. Tijdens de open dag kun je bij haar terecht voor een gratis voetencheck.
Voor meer informatie www.fittevoeten.nl

Gewichtsconsulente/voedingscoach
Ingrid is gewichtsconsulente en voedingscoach en zit al bijna 3 jaar in de Bisschopsmolenstraat. Ze biedt een unieke combinatie aan door EMS-apparatuur te combineren met het aanpassen van je voeding. Hierdoor bereik je met minder moeite sneller je streefgewicht en figuur. Op de open dag kun je gratis zelf ervaren hoe EMS-apparatuur aanvoelt.
Voor meer informatie www.nutrislim.fit

Iedereen welkom
Kom gezellig langs, iedereen is welkom vanaf 10.00 tot 15.00 uur. [l]