Kinder- en avondconcert in Tholen

THOLEN - Op zaterdag 20 januari geven Marcel en Lydia in de Meulvliet in Tholen een vrolijk kinderconcert met oude en nieuwe liedjes en leuke sketches.

Ook Rainbow de duif (mascotte van Kids in Actie) is van de partij. Rainbow vliegt de hele wereld over en ontmoet daar verschillende kinderen. Vrolijke kinderen, maar ook kinderen die verdrietig zijn. Zij moeten de hele dag werken en kunnen niet naar school. Rainbow wil deze kinderen graag helpen en heeft daar jullie hulp bij nodig! Kom en zing en beweeg mee! Aanvang 15.00 uur. De concerten zijn gericht op kinderen van 4 jaar en ouder.


Avondconcert
Veel mensen kennen Marcel en Lydia van hun kinderliedjes, maar zij zijn ook de componisten van een aantal prachtige nummers zoals: 'Onze Vader', 'Aan Uw voeten', 'Til mij op', 'Heer, U bent altijd bij mij’ en nog vele anderen. Dit willen zij laten horen tijdens het avondconcert. Zij nemen ons dan mee op een muzikale en persoonlijke ontdekkingsreis langs een aantal van deze liederen waarbij er ook ruimte zal zijn voor samenzang. Aanvang is om 20.00 uur.
Kaarten reserveren of afhalen kan bij: Babymode Hage Textiel, Dalemsestraat 17 in Tholen. Of via: www.zingenindekerk.nl [l]