De Ark ging naar huis met de prijs voor beste mascotte FOTO LEO ELENBAAS
De Ark ging naar huis met de prijs voor beste mascotte FOTO LEO ELENBAAS Foto: Leo Elenbaas

Volop actie tijdens 35ste

schoolvolleybaltoernooi

THOLEN - In Sporthal Meulvliet werd afgelopen vrijdag de 35ste editie gehouden van het Thoolse schoolvolleybaltoernooi. Winnaar van deze editie was De Regenboogschool en De Ark ging naar huis met de prijs voor beste mascotte.

Het toernooi is opgezet om kinderen bekend te maken met de volleybalsport. Voorheen deden groep 7 en 8 van het basisonderwijs en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs mee. "Helaas is met het verdwijnen van nagenoeg al het voortgezet onderwijs op het eiland Tholen een aantal jaar geleden ook besloten het toernooi niet meer te organiseren voor het voortgezet onderwijs en is er nu dus alleen nog het toernooi voor groep 7 en 8 van het basisonderwijs", aldus de organisatie.

Sportiviteit
Dat nam niet weg dat er veel strijd, sportiviteit en plezier geleverd werd in de Thoolse sporthal. Voor de nummers 1 tot en met 3 was er een mooie beker te winnen, daarnaast was er een prijs voor de beste mascotte en een wisselbokaal voor het sportiefste team van de avond. Burgemeester Ger van de Velde - de Wilde kwam aan het eind van de sportieve dag langs om de bekers uit te reiken. De organisatie, in handen van volleybalvereniging AVC'87 kijkt terug op wederom een geslaagde editie. [l]