THOLEN - Maandag 29 januari zijn er weer twee wedstrijden gespeeld in de Bedrijven competitie.

De eerste wedstrijd was Hart v Tholen tegen van der Kleijn schilders. Het was een spannende wedstrijd tot aan het eind. Hart nam steeds de leiding maar door de inzet van Van der Kleijn gaven ze de voorsprong geregeld weg. Van der Kleijn, zonder wissels, kwam tot de rust op 1-2 voorsprong. Na rust waren de ploegen aan elkaar gewaagd en door veel tempo wisseling kwam de eindstand op 4-4.
De tweede wedstrijd ging tussen de nummer één tegen de nummer twee van de competitie, Zebras tegen Ut Trapveldje. Zebra`s die nog geen een wedstrijd had verloren, had het tegen het Trapveldje zeer lastig. De wedstrijd ging gelijk op en neer, zodat de ruststand 4-4 werd. Na rust bleef het tot 10 minuten voor het einde gelijk op gaan tot 7-7. Maar in de laatste minuten ging het Trapveldje een stapje bijzetten, zodat de eindstand op 7-9 kwam te staan voor het Trapveldje. Dus het was voor de Zebra`s een flinke tegenslag. [l]