Korte berichten

Korte berichten

BC A La Carte: Bridgevereniging A La Carte gaat elke eerste zondag van de maand een bridgedrive organiseren in Rozenoord Beukenlaan 14 in Bergen op Zoom, die voor iedere bridger toegankelijk is, aanvang 14.00 uur. We horen steeds vaker dat oudere mensen niet meer 's avonds van huis willen om te bridgen. Tevens zijn er voor hen in het weekend geen directe bezigheden, en blijven ze thuis. Het staat open voor alle bridgers, ook in de zomer voor bridgers van buiten af. Meer informatie: Harry van Wijnen, 06-22803912.

SINT MAARTENSDIJK
Themabijeenkomst Diabetes Vereniging Nederland:
Vrijdag 9 maart. Thema: Met plezier bewegen! Spreker: Diana op den Brouw, sportcoach. Dat bewegen gezond is en goed voor lichaam en geest dat weten we eigenlijk allemaal. Zeker voor de doelgroep mensen met diabetes. Daarom organiseert DVN werkgebied Tholen een bijeenkomst: Sportplezier, op vrijdag 9 maart van 19.30-22.00 uur in Party Centrum de Haestinge te Sint-Maartensdijk. Na een introductie en uitleg gaan we naar de zaal, op verzoek kunnen we de glucose waarde checken en zullen we diverse bewegingsoefeningen uit gaan voeren. Aanmelden verplicht: ton_bakx@hotmail.com 06-38759723.
Recreatief-en seniorenwandelen: Deze worden tweewekelijks op dinsdag gehouden (vertrek 13.30 uur) en betreffen 2 afstanden 5 of 10 kilometer, 1xper maand wordt er gestart vanuit Haestinge en de andere keer wisselend vanuit een andere kern uit de Gemeente Tholen. Dinsdag 6 maart vanuit dorpshuis Haestinge, Sint Maartensdijk.

THOLEN
Gaaf & Goed:
Tweedekanswinkel Gaaf & Goed, Dalemsestraat 4 in Tholen. De laatste week alles voor de helft van de prijs! Voor de koude dagen nog heerlijke warme mutsen en dassen, winterlaarzen en skikleding. Kijk op FB van Leger des Heils in Tholen. Geopend dinsdag 9.30-12.00u, woensdag 13.30-16.30u, vrijdag 9.30-16.30u, zaterdag 3 maart van 10.30-14.00u. Biddag woensdag 28 februari gesloten.
OverThollig: Kringloopwinkel OverThollig is geopend op donderdag van 13.30-15.30u en vrijdag van 18.00-20.00u. Woensdag 28 februari is de winkel in verband met biddag gesloten. Tijdens de openingstijden kunnen goederen voor verkoop ingeleverd worden. Graag bruikbare (schoongemaakte), goed werkende artikelen. Wij zamelen ook oude metalen, witgoed, (navulbare) cartridges, oude pc's, printers en oude kleding in. Deze kunnen bij de loopdeur aan de zijkant van het gebouw afgeleverd worden. Voor inboedels, zolderopruimingen en grotere stukken kan contact opgenomen worden met 06-25308234. Graag tot ziens in onze winkel aan de Postweg 3c, Tholen! www.kringloopwinkeltholen.nl

SCHERPENISSE
Opgave pannenkoekdag: De jaarlijkse Nationale Pannenkoekdag is 16 maart. Dit betekent dat de kinderen van groep 7 van de Groen van Prinstererschool in Scherpenisse actief bezig zijn om overheerlijke pannenkoeken klaar te maken. Deze dag wordt gehouden in Sassegrave (Laban Deurloostraat 19) in Scherpenisse. Bent u 50 jaar of ouder en wilt u deze dag vanaf 12:00 uur gezellig mee-eten; geef u op bij Leann Hage, 06-27389506 – leann.hage@gmail.com. We zien uit naar uw reactie!
Klaverjassen: Op vrijdag 9 maart organiseert Klaverjasclub " De Roemers" uit Scherpenisse een vrije wedstrijd. Bent u een klaverjasliefhebber, geef u dan snel op ( t/m 8 maart ) bij Wim van Haaften, tel 0166-852885. De wedstrijd begint om 20.00 uur in het woonservicecentrum "Sassegrave" aan de Laban Deurloostraat 19F in Scherpenisse (dit is tegenover het "Holland Huis").
Koffie-ochtend: De koffie-ochtend van 31 januari had als thema: Ga mee terug in de tijd!! Jaap Wesdorp vertoonde het eerste deel van de film over Scherpenisse die gemaakt is in 1994/1995. Woensdag 7 maart is het tijd voor het tweede deel. Mooie beelden van ons dorp en het 400-jarig bestaan van het Cloveniersgilde. Tijd: vanaf 10 uur tot ongeveer 11.45u. in de Sassegrave te Scherpenisse. Toegang is gratis. Koffie is voor eigen rekening.
Jaarvergadering Sien: Op dinsdag 6 maart houdt de regionale commissie Tholen van Sien weer haar jaarvergadering, net als de voorgaande jaren in Woonzorgcentrum Sassegrave, Laban Deurloostraat 19, Scherpenisse. Het gospelkoor 'Polyhymnia' uit Oud-Vossemeer o.l.v. dhr. Maarten van der Kooij hoopt ook dit keer weer haar medewerking te verlenen. Het koor zal ook optreden met leden van de catechesegroep. Daarnaast is er een fotopresentatie van de diverse activiteiten en traditiegetrouw is er in de pauze een verloting. De avond begint om half acht.

OUD-VOSSEMEER
Koersbalwedstrijd:
Uitslag 20 februari: 1. Hr.G.Rombouts 21; 2. Hr.N.Moerkerken 19; 3. Mevr.L.Weezenaar 16; 4. Mevr.L.Rombouts 15; 5. Hr.J.v.Dijke 14

BC A La Carte: Bridgevereniging A La Carte gaat elke eerste zondag van de maand een bridge drive organiseren, die voor iedere bridger toegankelijk is. We horen steeds vaker dat oudere mensen niet meer 's avonds van huis willen om te bridgen. Tevens zijn er voor hen in het weekend geen directe bezigheden, en blijven ze thuis. Het staat open voor alle bridgers, ook in de zomer voor bridgers van buiten af. Meer informatie: Harry van Wijnen, 06-22803912. [l]