Schoolzwemkampioenschappen op 31 maart

BERGEN OP ZOOM - De basisscholen in de regio Bergen op Zoom/Steenbergen en Tholen worden uitgenodigd om met een team kinderen deel te nemen aan de regionale Schoolzwemkampioenschappen 2018.

De Schelp Schoolzwemkampioenschappen welke worden gehouden op zaterdag 31 maart vanaf 13.00 uur in zwembad De Schelp in Bergen op Zoom. Ieder jaar weer een groot festijn waarbij de scholen hun krachten kunnen meten met zwemmen en we zoveel mogelijk leerlingen willen laten kennismaken met de zwemsport.
De organisatie hiervan is in handen van zwem- en polovereniging De Krabben in Bergen op Zoom, in samenwerking met zwembad De Schelp. Alle scholen uit de regio worden hierbij uitgenodigd om met een of meerdere teams te strijden tijdens dit jaarlijkse festijn om de felbegeerde titel en de wisselbeker.
Er wordt deelgenomen door ploegen die de scholen vertegenwoordigen. In elk team zitten 6 kinderen uit zowel de onderbouw, middenbouw als de bovenbouw en natuurlijk een teambegeleider. Het beste schoolteam krijgt tevens een wisselbeker en de eerste drie scholen plaatsen zich voor de provinciale kampioenschappen. Voor de leerkrachten en teambegeleiders wordt er ook een estafette georganiseerd. We hopen dit jaar weer veel scholenteams te mogen verwelkomen voor een sportieve scholencompetitie. Schrijf dus een team in!!
Opgeven kan tot 23 maart a.s. via: info@dekrabben.nl. [l]