2x Goud voor Olympia Tholen

THOLEN - 2x Goud op de 2de voorwedstrijd turnen in Zundert zaterdag 17 maart. Goud was er voor Anna Zoeteweij en voor Chloƫ Dap. Anna scoorde de hoogste score op sprong (14.150) en een 2de score op balk (11.900). Chloe scoorde in totaal 52.525 punten met de hoogste score op vloer en balk en een 2de score op brug.

Daarnaast hebben de instappers Romy Noort en Naomi Baaij ook goed en netjes geturnd. Mooie punten, met als uitschieter sprong waar ze beiden op de 2de plaats eindigden met een gemiddelde van 13.975.
Michelle Suurland liet iedereen versteld staan. Wat een mooie wedstrijd heeft ze geturnd! Een prachtige brug (11.050, 3de score) en een super balk met radslag en salto voorover af!! Pupillen Maaike Maris en Ruth Bout draaiden een nette wedstrijd. Helaas was Maaike een beetje in de war op vloer wat haar een hoop punten kostte maar sprong was netjes (13.200). Ruth heeft erg netjes geturnd en scoorde zelfs een 6de plaats op balk! Elle Lindhout (pupil 2) heeft weer flink vooruitgang laten zien. Goede sprong (13.475), nette brug, klein beetje vergeten op balk en vloer maar toch nette cijfers.
Lieke Spaans had helaas net als de vorige wedstrijd pech op balk. Ze moest 2 vallen meenemen naar de rest van de wedstrijd. Even was het moeilijk maar ze heeft hard geknokt tot het einde wat haar op brug de hoogste score gaf! (14.350). Nu is het afwachten welke turnsters een regiofinale behaald hebben en wie er nog een toestelfinale mag turnen. [l]