Feestelijke heropening Aldi Tholen

THOLEN - Op vrijdagochtend 13 april wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Terreplein 8 in Tholen feestelijk heropend. Namens Aldi zal de heer Stolp de bijzondere heropening verrichten.

De geur van afgebakken brood wordt een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De 'best geteste' producten, geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. In verband met de verbouwing sluit het filiaal op donderdag 5 april om 18:00 uur.

Eerste 400 klanten altijd prijs

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte zal gaan worden: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met daarin een kraslot. De prijzen die met deze krasloten zijn te winnen zijn zeer aantrekkelijk zoals bijvoorbeeld: magnetrons, koffiezetapparaten of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Wanneer de tassen met krasloten zijn vergeven, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas voor iedere klant.

Ruime winkel

"Ons filiaal in Tholen is nu al een mooi filiaal, maar met deze verbouwing gaan we de klanten écht verrassen met een totaal vernieuwde winkelinrichting en vers afgebakken brood. Ons verkoopteam kijkt er in ieder geval ontzettend naar uit en wij heten u graag namens alle medewerkers welkom in ons vernieuwde filiaal aan het Terreplein", aldus de heer Stolp, districtsleider bij Aldi.

Foodtruck

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck. Daar worden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten kunnen gratis lekkere hapjes proeven. De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi, zoals de door de Consumentenbond als lekkerst geteste erwtensoep en de door het AD best geteste chocolademelk.

Duurzame winkel

Voor Aldi zijn vers en duurzaamheid een belangrijke pijler. Steeds meer verse, biologische en Fairtrade-producten vinden hun weg naar de Aldi filialen. Daarnaast streeft Aldi naar het zo duurzaam mogelijk inrichten van de filialen. Het complete filiaal wordt van nieuwe LED verlichting voorzien. Ook karton en folie wordt 100% gerecycled. 2 De winkel aan het Terreplein 8 in Tholen beschikt over meer dan 190 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 20.00 uur. [l]