Jan Slabbekoorn van Welkoop Tholen bij de nieuwe kleding en schoeiselafdeling. FOTO JOSIEN MATHLENER
Jan Slabbekoorn van Welkoop Tholen bij de nieuwe kleding en schoeiselafdeling. FOTO JOSIEN MATHLENER Foto: Josien Mathlener

Nieuwe indeling maakt het klant makkelijk

THOLEN – Na een grondige verbouwings- en herinrichtingsperiode, die in januari van start ging, houdt Welkoop Tholen deze week op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 april zijn feestelijke heropeningsdagen. Wanneer je op een van deze drie dagen kennis komt maken met de vernieuwde en geoptimaliseerde winkel, profiteer je van een aantrekkelijke korting op het gehele assortiment van Welkoop Tholen.

DOOR JOSIEN MATHLENER

De grove verbouwingswerkzaamheden namen vanaf de tweede week in januari zo'n drie weken in beslag.

"Vervolgens zijn we de punten op de 'i' gaan zetten", aldus Jan Slabbekoorn van Welkoop Tholen.

Metamorfose

"De winkel heeft een complete metamorfose ondergaan. Niet een stelling is op zijn plaats blijven staan.

De kleursetting is gemoderniseerd en ook de presentatievlonders komen nu meer tot hun recht.

Door meer ruimte te creëren kunnen we de producten beter presenteren."

Assortiment

Het assortiment van Welkoop is opgedeeld in de hoofdgroepen Dier en Welzijn, Plant en Zorg, Werken in de tuin, Genieten in de tuin en Kleding en Schoeisel.

De geheel nieuwe en overzichtelijke indeling van verschillende hoofdgroepen maakt het de klanten van Welkoop Tholen makkelijker om hun weg te vinden in de winkel.

Nu Welkoop Tholen geheel opnieuw is ingedeeld en ingericht, gaat de winkel weer helemaal met zijn tijd mee.

Dat ontdek je onder meer aan de volume acties en multi-buy acties waar je als klant optimaal van profiteer bij aankoop van grote hoeveelheden.

Klantgerichten service

Naast een zeer breed assortiment biedt Welkoop Tholen deskundig advies en klantgerichte service.

Je kunt er terecht voor onder meer het testen van vijverwater, het slijpen van tuingereedschap, een grondtest, tuinmachine-onderhoud, maar ook bijvoorbeeld voor de paardendekenwasservice, voetmeetservice, startklaarservice en weegservice voor de hond.

Welkoop Tholen is tevens een gasverkooppunt. Het winkelteam verwacht de klanten tevens nog beter te kunnen voorzien de juiste producten op het gebied van tuin en dier en dan specifiek op bijvoorbeeld het vlak van planten en zaden, diervoeding en - verzorging en tuingereedschap.

Ruimte

Een van de hoofdgroepen die bij Welkoop Tholen uit zijn jasje groeide, was Kleding en Schoeisel. Slabbekoorn: "We liepen letterlijk vast en hebben deze hoofdgroep veel meer ruimte gegeven. Dat betekent een grotere collectie aan vrijetijdskleding, werkkleding, werk- en wandelschoenen, laarzen en klompen en accessoires." Het winkelteam nodigt iedereen uit kennis te komen maken met de vernieuwde Welkoop Tholen. Tijdens de drie actiedagen kun je profiteren van twintig procent korting op het gehele assortiment. Met ingang van heden is Welkoop Tholen op maandag ook vanaf 09.00 uur 's ochtends geopend.

Openingstijden

Van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur

Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. [l]