Koningsdag Oud Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Via de sociale media heeft u wellicht begrepen dat de viering van Koningsdag op Vossemeer dit jaar onzeker was. De belangrijkste reden hiervoor is een onderbemand Oranje comité. Dit onderbemande comité heeft na beraad besloten om de festiviteiten toch doorgang te laten vinden, zij het in afgeslankte vorm van enkel een ochtendprogramma.

’s Middags zijn er dus voor het eerst in vele jaren geen activiteiten op het dorp georganiseerd door het Oranje comité.

Als de laatste poging om via dit schrijven nieuwe bestuursleden / organisatoren te werven niet lukken, dan is 2018 tevens het LAATSTE jaar. Het huidig zittende bestuur van 5 personen, waarvan 3 aftredend, ziet dan geen ander alternatief dan het Oranjecomité te ontbinden.

Gaat Koningsdag en het plezier van uw en andere kinderen u aan ’t hart, meld u zich dan aan als bestuurslid op het volgende mail adres: koningsdagovm@hotmail.com.

Het programma is als volgt:
09.30u Ballonnen ophalen bij de Vossenkuil aan de kant van het Raadhuisplein.
10.00u Aubade en oplaten ballonnen.
10:20u Wedstrijd ‘versierde fietsen’ waarbij de kinderen hun kunstwerk tonen aan een ervaren jury en publiek onder begeleiding van OVM. Ook dit jaar is er voor alle deelnemers met een versierde fiets of skelter een prijsje! De 3 mooist versierde fietsen of skelter winnen een extra prijs dit jaar!
11.00u Voorstelling genaamd ‘de Circus Chauffeurs’ in de Vossenkuil, leuk voor jong en oud en geschikt voor alle groepen van de basisschool groepen.
12.00u Einde programma.

Heeft u nog vragen? Neemt u gerust contact met ons op via email: koningsdagovm@hotmail.com. [l]