Zaalvoetbal Competitie Meulvliet

THOLEN - Maandag zijn er twee wedstrijden gespeeld in de Bedrijven competitie.

De eerste wedstrijd Sixties tegen van der Kleijn. Het waren twee ploegen die probeerden om rustig op te bouwen. De ruststand was dan ook in het voordeel van de Sixties 2-1, maar in de tweede helft domineerde de Sixties het spel door doeltreffender te werk te gaan en zo de eindstand op 6-2 te brengen.

De tweede wedstrijd van de avond werd een grote uitdaging voor Pia tegen de Zebra`s. Pia die zonder wissels aan de bak moest tegen een sterk spelende Zebra`s. De Zebra`s begonnen al snel met het vastzetten van Pia en het tempo hoog te houden. Maar toen in de 13e minuut van de eerste helft een speler het veld moest verlaten door een enkel blessure en zodoende maar met 4 man door moesten gaan, besloot de Zebra`s ook met een man minder verder te gaan. Ruststand 0-6. Tweede helft werd Pia weggespeeld door de Zebra`s en de eindstand kwam op 1-14 te staan.

De derde wedstrijd die gepland stond van de avond de kwart finale beker Hart v Tholen tegen U`t Trapveldje is door afmelding van U`t trapveldje niet doorgegaan. Hart gaat nu reglementair door naar de finale op 11 juni tegen de Zebra`s. [l]