Afbeelding

Plantjesmarkt op De Hertgang

HALSTEREN - We hebben al een aantal mooie, warme dagen gehad met veel zon, en ook minder mooie, zelfs koude dagen met regen. Gelukkig ziet het ernaar uit dat er mooi voorjaarsweer aan komt. Perfect dus om lekker in de tuin aan de slag te gaan. En wat is er dan leuker om planten in de grond te zetten en de borders weer mooi aan te kleden. Op de Plantjesmarkt van Landgoed De Hertgang in Halsteren, vindt u een groot en gevarieerd aanbod.


Op donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag, is De Hertgang geopend van 11.00 tot 17.00 uur. U kunt op eigen gelegenheid de uitgezette route volgen, of om 14.00 uur deelnemen aan de rondleiding. Bovendien kunt u een kijkje nemen op de Plantjesmarkt (van 11.00 tot 16.00 uur). Hobbykwekers en -tuiniers bieden vaste planten, struikjes en bijzondere soorten geraniums aan. Bovendien zullen er eveneens kamer- en kuipplanten te vinden zijn. Natuurlijk zijn er ook veel planten te koop, zelfs bijzondere, die afkomstig zijn van het Landgoed.

En bent u toe aan een kopje koffie of thee, dan kunt u daarvoor prima terecht in het Bezoekerscentrum of op het terras.
Zin gekregen in een bezoek aan het Landgoed en natuurlijk aan de Plantjesmarkt? Kom dan donderdag 10 mei naar Landgoed De Hertgang, Klaverblokken 18 in Halsteren.

Voor meer informatie over het landgoed: www.dehertgang.nl. [l]

Afbeelding