Feestcafé Tholen 12 mei

THOLEN - Als eerste willen wij namens de organisatie van Feestcafé Tholen melden dat er al langere tijd te weinig bezoekers komen op onze feestavonden om de financiën omtrent de zaalhuur en drankjes te kunnen bekostigen. Tot op heden is het ons niet gelukt om meer bezoekers te krijgen en vandaar dat er is besloten dat als op 12 mei het bezoekersaantal weer tegenvalt dat wij genoodzaakt zijn om Feestcafé te stoppen.

Dit zal dan gebeuren na ons 5 jarig jubileumfeest op 8 september. Wij hopen natuurlijk op voldoende bezoekers aankomend Feestcafé zodat wij deze beslissing niet hoeven te maken en door kunnen blijven gaan met onze Feestcafé avonden.
Aanstaande zaterdag, 12 mei, is Feestcafé er weer voor mensen met een beperking met deze keer als thema brillenparty. Feestcafé heeft als doel om iedereen veilig uit te kunnen laten gaan en te laten genieten van een feestje. De locatie hiervoor is het sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet te Tholen, Zoekweg 8, 4691 HT. Het feest begint om 19.30 uur en duurt tot 23.00 uur. Onze DJ’s zorgen hierbij voor de gezellige muziek. Het volgende feestcafé is ons jubilieumfeest op 8 september.
Voor meer informatie kunt u lid worden van onze facebookpagina: Feestcafé Tholen. [l]