Zaalvoet Competitie Meulvliet

THOLEN - Maandagavond zijn er twee wedstrijden gespeeld in de bedrijven competitie.

De eerste wedstrijd was Pia tegen van der Kleijn. In het begin was het een gelijk opgaande wedstrijd. Pia moest wel steeds harder werken om bij te blijven. Van der Kleijn nam toch in de eerste helft het heft in handen zodat de ruststand 3-6 was voor van der Kleijn. In de tweede helft kwam Pia terug naar 5-6. Van der Kleijn gaf een tandje bij en liep uit naar een eindstand van 5-11.
Tweede wedstrijd ging tussen Sixties tegen de Zebra`s. Beide ploegen gingen door snel spel en veel druk zo snel mogelijk scoren zodat de eerste helft tot de rust op 2-4 kwam te staan. In de tweede helft kon de sixties het snelle spel van de zebra`s niet meer volgen. Eindstand 5-12. Zo werden de Zebra`s een terechte Kampioen in de Bedrijven Competitie.

Volgend seizoen
Nu de competitie op zijn einde loopt, kijkt het bestuur van de zaalvoetbalcompetitie al weer verder naar het volgende seizoen. Graag willen wij in contact komen met teams welke belangstelling hebben om komend seizoen mee te gaan doen in de Thoolse zaalvoetbalcompetitie. Er is een leuk programma over het gehele jaar, bestaande uit de reguliere competitie, de bekercompetitie en een afsluitend toernooi. Alle wedstrijden worden gespeeld in Tholen en staan onder leiding van een KNVB scheidsrechter. Bovendien vallen de kosten reuze mee.