Buitenspeelmiddag en braderie Poortvliet

POORTVLIET - Het Activiteiten Comité Poortvliet houdt in juni 2 activiteiten in Poortvliet. Op woensdag 13 juni wordt tussen 13.00 en 16.00 uur voor de jeugd de buitenspeelmiddag georganiseerd met hulp van Jantje Beton en natuurlijk onze trouwe sponsoren.

Daarnaast hebben wij de medewerking van Jongerenwerk Tholen en Zo kinderopvang. De middag is gratis voor alle kinderen in Poortvliet en wordt gehouden op de Markt waar de jeugd zich kan vermaken met diverse spelletjes en natuurlijk krijgen de kinderen ook een ijsje aangebode.

Braderie
Na een jaar afwezigheid komt de Braderie Zomermarkt weer terug in Poortvliet. In het verleden vond de braderie in augustus plaats maar omdat er in de periode op het eiland al veel andere braderieën georganiseerd worden, heeft het comité gekozen voor een eerder tijdstip. Om die reden wordt de braderie dit jaar gehouden op zaterdag 30 juni van 10.00 tot 17.00 uur. Op dit moment zijn er al ruim 40 aanmeldingen voor een marktkraam en voor onze sponsoren, andere lokale ondernemers en verenigingen staat de inschrijving nog open. [l]