Kindermiddag bij Zeeland Veilig Pop-up Store Tholen

THOLEN - Op zaterdag 30 juni kun je bij de Zeeland Veilig Pop-up Store aan de Eendrachtsweg 3 in Tholen tussen 14.00 en 16.00 uur op de foto met je favoriete TV-held. Brandweerman Sam rukt die middag uit naar het centrum van Tholen! Daarnaast staat er een leuk brandweerspringkussen bij de Pop-up Store.

Terwijl de kids lekker aan het spelen zijn, kunnen de papa's en mama's een kijkje nemen in de Pop-up Store zelf. Een leuke, leerzame middag voor jong en oud!
De Zeeland Veilig Pop-up Store is een initiatief van Veiligheidsregio Zeeland. De reizende expositie stond eerder al in Vlissingen. Als bezoeker waan je je in de Zeeland Veilig Pop-up Store in een echt huis. In zes ‘kamers’ krijg je op interactieve wijze onder andere uitleg over hoe je brand kunt voorkomen, wat je moet doen als er brand is en hoe je je kunt voorbereiden op andere gevaren in Zeeland.

Openingstijden
De Pop-up Store in Tholen is wekelijks geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur, en blijft open tot 21 juli. Op aanvraag is een rondleiding of presentatie op maat voor groepen ook mogelijk buitenom de openingstijden. De entree is gratis.
Meer informatie? Kijk op www.zeelandveilig.nl/popupstore [l]