Tussen de gebouwen wordt een brede tussenstraat aangelegd.
Tussen de gebouwen wordt een brede tussenstraat aangelegd. Foto:

Nog 6 units in Bedrijvencentrum Tholen beschikbaar

THOLEN - Alle units in de gebouwen I en II van Bedrijvencentrum Tholen zijn in gebruik genomen. Sinds enkele weken zijn ook de 8 units in gebouw III te huur of te koop. Dit gebouw is het laatste dat op het perceel aan de Snelliusweg in Tholen wordt gerealiseerd.

Gebouw I en II zijn qua indeling en uiterlijk vergelijkbaar. Gebouw III wordt echter anders ingedeeld. Er komen twee grotere units, ieder 1240 m2 groot. Deze bedrijfsruimtes worden voorzien van een laad- en losdock. Naast de twee grotere worden vijf units van ieder 180 m2 en één van 360 m2 gerealiseerd.
Complete afwerking: Elke ruimte in gebouw III wordt voorzien van een betegeld toilet met fonteintje, eigen oprit en parkeerplaatsen, vloerisolatie, elektrisch bedienbare overheaddeur, buitenverlichting met schemerschakelaar, meterkast met water-, stroom- en internetaansluiting en één of meerdere lichtstraat/lichtstraten voor voldoende daglicht. Het dak is geschikt voor zonnepanelen. De twee grootste units worden voorzien van een laad- en losdock. De bouw van fase III start in augustus 2018 en is begin 2019 gereed voor gebruik. Enkele units zijn al verhuurd. Kijk voor alle info op www.bedrijvencentrumtholen.nl of neem contact op met Jurgen van den Eijnden via 06-24931274.

Bedrijfsruimte in Halsteren
Wij hebben tevens bedrijfsruimte beschikbaar op bedrijventerrein Oude Molen in Halsteren in kantoor-bedrijfsverzamelgebouw De Vang. Deze bedrijfsruimtes zijn 129 m2 en groter. Kijk op www.devanghalsteren.nl voor alle informatie. [l]