Zaterdag braderie in Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Euromarkt St. Christoffel organiseert in samenwerking met café de Hoop op zaterdag 14 juli weer de ouderwets gezellige braderie in het centrum van Oud-Vossemeer.

Het centrum waaronder o.a. de Raadhuisstraat, Voorstraat en de Ring zullen voor die dag omgetoverd worden in een echt feestgebeuren. De straten zullen gevuld worden met een groot aantal kramen verkoopwagens en kinderattrakties. Standhouders uit het gehele land zullen die dag naar Oud-Vossemeer komen om ieder op hun eigen manier hun verkoopwaren aan de man te proberen te brengen. Het assortiment zal gevarieerd zijn met o.a. dames-, heren-, kinderkleding, sieraden, modeaccessoires zonnebrillen, telefoon accessoires, muziekboxen, tassen riemen, tafelzeil, wierook natuurstenen, pannen, kussens, schoenen, sambal en kruiden etc. Ook zal er van alles te eten en drinken aanwezig zijn. Het is gewoon te veel om op te noemen.
Ook zal er die dag een dweilbandfestival zijn en de plaatselijke horeca zal zorgen voor een hapje en een drankje op de gezellige terrassen. Ook hebben we aan de kleinere bezoekers gedacht en voor hun zal er een draaimolen bungee junp, touwtje trek en suikerspin en popcorn aanwezig zijn. Het zal dus zeker de moeite waard zijn om een bezoek te brengen aan de braderie en te profiteren van de 1001 koopjes op die dag.

Geopend
De braderie is voor het publiek geopend van 10.00-17.00 uur en is natuurlijk gratis toegankelijk voor het publiek.
Verder hopen we dat de weergoden ons die dag goed gezind zullen zijn en dat u met grote getale de braderie in Oud-Vossemeer zal komen bezoeken.
Mocht u nog vragen of inlichten willen omtrent de braderie kunt u contact opnemen met Euromarkt-st Christoffel vof: 06-22375905. [l]