Jeugdland Speelmeerdaagse in Sint Maartensdijk

SINT MAARTENSDIJK - Wat hebben wij de afgelopen jaren veel plezier gehad tijdens de Jeugdland Speelmeerdaagse. Daarom organiseren wij het dit jaar weer..

Ben je tussen de 6 en 14 jaar kom dan naar de Speelmeerdaagse in Sint Maartensdijk.

De organisatie is in handen van het Evenementencomite Smalstad (ECS) in samenwerking met de zondagschool de Zaaier, zwembad Haestinge en de Dorpstafel. Hopelijk wordt het weer net zo druk en gezellig als voorgaande jaren. Hout, spijkers, boterhammen en pleisters zijn er genoeg aanwezig.

Op woensdag, donderdag en vrijdag 15-16 en 17 augustus zijn jullie van harte welkom op het terrein van Weggemans dat bereikbaar is via de Verbindingsweg, het is dezelfde plaats als vorig jaar en voor de derde dag het zwembad Haestinge. Wat er getimmerd en gebouwd gaat worden laten wij geheel aan jullie verbeelding over. Er is volop materiaal om een bouwwerk te maken.

Woensdag 15 augustus van 10:00 tot 15:00 uur: Timmeren, breng zelf een hamer mee en zorg voor stevige schoenen.

Donderdag 16 Augustus van 10:00 tot 15:00 uur: afmaken timmerkunstwerken en er is een fietsclinic voor alle kinderen op een BMX-fiets op een speciaal parcours leert men hoe leuk fietsen is. Om 19:00 uur is er een spannende demonstratie BMX door professionele fietsers en kunnen de bouwwerken bezichtigd worden.

Woensdag en Donderdag wordt er voordat wij gezamenlijk eten een interessant bijbels verhaal verteld. Het eten en drinken wordt alle dagen door de organisatie verzorgd.

Vrijdag 17 augustus van 10:00 tot 15:00 uur spelletjes in het zwembad, breng je zwemkleding en een handdoek mee.

Hans en Tonnie Jansen zullen aanwezig zijn om de vairtrampoline in gebruik te stellen.

Dankzij vele sponsoren en instanties is het deelnemen van de kinderen helemaal gratis. Er staat een witte melkbus waar de bijdrage van de ouders ingegooid kan worden zodat het weer mogelijk is om volgend jaar het jeugdland weer te kunnen organiseren.

Wij willen weten wie er allemaal komt zodat wij kunnen zorgen voor voldoende boterhammen, drinken en spijkers. Je kan je opgeven per email of door een briefje met je naam, adres, geboortedatom, telefoonnummer van thuis, zwemdiploma en mailadres in de brievenbus van het praathuisje te stoppen. Laat dan ook weten welke dagen dat je aanwezig bent dat is makkelijk voor de organisatie.

Aanmelden via jeugdland@zeelandnet.nl, ook vrijwilligers kunnen zich nog opgeven. Graag voor 13 augustus een aanmelding het maximaal aantal deelnemers is 250. Tot ziens op de Speelmeerdaagse van Sint Maartensdijk. [l]