Bezoeker van Bibliotheek Oosterschelde bekijkt nieuw prorgrammaboekje.
Bezoeker van Bibliotheek Oosterschelde bekijkt nieuw prorgrammaboekje. Andjenie Hanoeman

Volop activiteiten Bibliotheek Oosterschelde dit najaar

THOLEN - Het bruist van de activiteiten dit najaar in de bibliotheken van Bibliotheek Oosterschelde. Alle activiteiten zijn te vinden in het nieuwe programmaboekje van de bieb, dat eind augustus beschikbaar is in alle 30 biebvestigingen en online via www.bibliotheekoosterschelde.nl.

Het hele jaar door vinden er in de verschillende vestigingen van de bieb zeer uiteenlopende activiteiten plaats voor jong en oud, vaak in samenwerking met diverse partners. Een tipje van de sluier: Kinderen leren tekenen onder begeleiding van een professionele tekenaar. Op zoek naar een baan? Er staan weer een aantal mooie thema’s op het programma voor inspirerende netwerkbijeenkomsten ‘Walk&Talk’.Vanaf september ben je bovendien weer welkom voor laagdrempelige computercursussen. Daarnaast worden er diverse workshops, lezingen en exposities georganiseerd.

Programmaboekje

Nieuwsgierig geworden? Kom naar de Bibliotheek om het programmaboekje op te halen. Het boekje wordt eind augustus ook huis aan huis bezorgd. Veel activiteiten zijn gratis of tegen een kleine vergoeding. Het volledige activiteitenaanbod staat op de website van de Bibliotheek Oosterschelde: www.bibliotheekoosterschelde.nl[l]