Klimtoren is speeltoestel dat past bij doel Kiwanisclub Tholen

THOLEN - Leden stimuleren het beste uit zichzelf te halen ten goede voor de samenleving. Dat is waar Kiwanis voor staat!

Kinderen stimuleren stap voor stap de grenzen te verleggen en de wereld om zich heen op een veilige manier te ontdekken is één van de doelen van speeltuinvereniging Buutvrij. Met dat in het achterhoofd is gezocht naar een uitdagend speeltoestel dat van de opbrengst van de 9e Nazomer Motortoertocht van Kiwanisclub Tholen aangeschaft kan worden. Een klimtoren biedt kinderen de uitdaging om de top te bereiken, grenzen te verleggen en samen te werken om de top te bereiken. De opbrengst van maar liefst vijftienhonderd Euro maakt de aanschaf van dit speeltoestel bereikbaar.

Een ongelooflijk mooi bedrag
Boven verwachting! Een groot compliment voor Kiwanisclub Tholen en de motorrijders. Een compliment dat werd uitgesproken door het bestuur van de speeltuinvereniging Buutvrij nadat de laatste motorrijder was gearriveerd.

Grote stappen om tot realisatie te komen
Er worden momenteel grote stappen gezet om de speeltuin voor Tholen-stad te realiseren. Meer dan 70 gezinnen schreven zich tijdens de braderie op 24 en 25 augustus in als lid.
Nu een prachtig bedrag voor een speeltoestel en met de keuze voor spaardoel bij SamenDoen sparen we nu door voor verdere invulling. ‘Het is mooi om te ervaren dat Tholen meeleeft, meedenkt en vooral meedoet!’ geeft penningmeester Marieke Geluk aan. ‘Dat maakt ons nog enthousiaster en maakt de realisatie van de speeltuin nog sneller bereikbaar!’

Voor Tholen, door Tholen!
Hebt u ook belangstelling om te helpen, op welke wijze dan ook? Neem dan contact op met het bestuur van de speeltuinvereniging. Contactgegevens en meer informatie is te vinden op de website speeltuinbuutvrij.nl. [l]